Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CAS

cara al sol

17. 12. 2010 9:13
Pletete dohromady dvě věci

Naše společnost je skutečně nemocná, ale ti rumunští Romové ani muslimové zdraví rozhodně nejsou. Kdyby byli, postavili by si zdravou společnost doma a netlačili by se na Západ. U nás řádí chřipka, ale oni přinášejí mor a choleru. Obrazně řečeno, samozřejmě.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

17. 12. 2010 9:24
Re: Pletete dohromady dvě věci

Mimochodem, křováka jsem v Evropě nikdy neviděl, vesměs jde o tzv. městské černochy, v lepším případě civilizované, ale v tom horším jednoznačné potížisty, kteří "přírodu ztratili, ale kultury nedošli". To je veliký problém, protože takoví budou hledat pouze výhody, které naše společnost nabízí, ale podílet se na čemkoliv užitečném, to už nikoliv.

0 0
možnosti
M

maxas

17. 12. 2010 6:59
To že nefungují multi kulti teorie,

by ani tak nevadilo, horší je že nefunguje ani multi kulti praxe. A taky těžko může. Jen malá část imigrantů přichází s úmyslem začleněni se do hostitelské společnosti a přijmout její pravidla, tradice hodnoty, a ještě menší část z nich je toho opravdu schopna. Většina přichází jen využívat poměrně štědré sociální programy a nebo jinak na hostiteli parazitovat.Čím početnější je pak imigrační minorita, tím drzejší je chování jejich příslušníků a zvyšují se jejich požadavky. Na tento problém je jediný lék : zastavení veškeré imigrace a okamžitá deportace všech, kteří nejsou schopni rychlé asimilace. Na obtíž je v tomto případě Charta lidských práv, tato modla západní demokracie. Tento přežitý dokument v současnosti představuje reálné ohrožení Euroatlantické civilizace zejména tím, že vytváří ideální podmínky pro plíživou islamizaci Evropy. Tady bude nutno začít a  Chartu výrazně revidovat a omezit. To je ovšem prozatím neřešitelný problém. Sbohem  a šáteček Evropo!!!

0 0
možnosti
VS

apoc9

16. 12. 2010 23:58
Další

co si sype popel na hlavu. Není důvod se stydět za to že žijeme v té civilizovanější polovině světa. A není to otázka bohatství nebo technologii.

0 0
možnosti
MR

iluminat

16. 12. 2010 20:14
V Egypte drive take vzyvali zlate tele, korejci tez,

ale muzou to delat jen v te Jizni, a od praveku i jeskyni clovek hledal pohodli, cili prepych. Jen se najist mu nestacilo, to uz mame v genech, A ti chudaci co ziji v bide a "my se jen chodime divat" :-P, co by jsme podle vas meli delat? Davat jim penize? To socani radi, z ciziho ale obratem kazou jak ty penize jsou spatne, a chudoba stesti prinasi. Ale jinejm ze?

Z vas autore cisi socanstvi a korytarstvi.

0 0
možnosti
M

maxas

17. 12. 2010 7:02
Re: V Egypte drive take vzyvali zlate tele, korejci tez,

zapni si češtinu, nedá se to po Tobě číst

0 0
možnosti
R

Roger.Wilco

16. 12. 2010 15:05
.

Multikuturní společnost  nefunguje, o tom není pochyb. Ale co tedy navrhujete? Odstěhovat se do jeskyní za těmi Křováky? Jasně že civilizace likviduje životní prostředí, jedinou modlou jsou prachy a zisk, na druhou stranu nám umožňuje právě podhodlně žít. Co je tedy správné? Náš pohodlný život v technické civilizaci nebo život v chudobě někde v pralese? Rovnováha neexistuje, protože schopnější společnost bude postupně tíhnout a vyvíjet se k našemu způsobu života, neschopnější k tomu chudému, nic mezi tím. To už bychom si mohli položit dávnou filozofickou otázku, na kterou dosud nikdo nedostal odpověď: proč jsme tady a kam směřujeme? Pokud bychom odpověď znali, mohli bychom jí přizpůsobit i způsob našeho života. Takhle jdeme a nevíme vlastně kam.

0 0
možnosti
M

maxas

17. 12. 2010 7:44
Re: .

nevíme přesně, ale něco se vytušit dá. Není tak obtížné rozpoznat, že celá příroda, ale i lidská civilizace je stroj a to stroj na progres. Je-li to výsledek náhodných dějů, nebo boží kreace je lhostejné. Nástroje jsou známé : genová rekombinace při pohlavním množení, mutace, selekce vnitodruhová i mezidruhová, predační i mikropredační (nemoce) tlaky atd. U vyšších druhů je i selekce sociální, zejména u člověka. Zdá se tedy, že smyslem nebo spíše hlavním úkolem Života je snaha o pokrok o stálé vylepšování a neustálé hledání životaschopnějších organismů,druhů a společenství. Zúženo na člověka jde o stálé vylepšování jedince, ale zejména společenství, přesněji společenského systému, tak aby byla zaručena vyšší pravděpodobnost přežití v daných podmínkách, ať už budou jakkoli extrémní. To je náš pozemský úkol jako druhu Homo. Je-li vylepšování jedince, tedy jeho duševních, charakterových a volních vlastností podmínkou pro eventuelní přechod do vyšší životní formy to ovšem nevíme!!.

0 0
možnosti
B

bastianka

16. 12. 2010 14:04
nejste vy

náhodou socan?;-D

0 0
možnosti
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

16. 12. 2010 15:10
Re: nejste vy

Dokonce mladý socan;-D

0 0
možnosti
M

martin5.3

16. 12. 2010 13:45
Dotaz

Kdo tu imigrantům nabízí lepší život? Proč je jejich zklamání ze stylu života zde naše chyba?

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

16. 12. 2010 12:57
Úžasné

jak z poměrně pravdivých postřehů o fungování světa lze odvodit naprosto nelogické závěry.

-

Není problém v nás, ale v přistěhovalcích. Žádná kultura na světě by nedokázala absorbovat takové množství tak rozdílných vlivů. I ti křováci si hlídají, aby se k nim do kmene nedostal někdo cizí, kdo nedodržuje jejich zvyky. Jeden takový jedinec by dokázal jejich zažité zvyky rozvrátit.

-

My jsme udělali velikou chybu - a důvodem byla z velké části popisovaná hamižnost. Doufali jsme, že přistěhovalci se dokáží integrovat a jejich práce bude ku prospěchu naší společnosti. To byl veliký omyl. Integrovat se dokáží jen určité typy přistěhovalců a jejich integrace není samozřejmostí, ale musí se hlídat a musí se na ní pracovat. Pokud sem pustíme mnoho přistěhovalců, kteří mají ideologické důvody se neintegrovat, vytvoří si zde vlastní komunity, které žijí nezávisle na naší společnosti. To je věc, kterou nyní můžeme sledovat a není těžké domyslet si pokračování.

0 0
možnosti
MNK

me neprevychovate komanci

16. 12. 2010 13:34
Re: Úžasné

levna pracovni sila rozhodne neni duvodem k 70milionu machometu v Evrope.

Je to dusledek levicove politiky, nezodpovednosti a predevsim zrady vlad, ktere nepracuji pro lidi, ale pro banky a nadnarodni spolecnosti...Sve prachy vtom maji samozrejme Saudi, Turci...

0 0
možnosti
N

Nika.meil

16. 12. 2010 12:44
Ano...

Máte hodně pravdy....jen ti povchní vaše slova zkritizují. V podstatě čím jsme vyspělejší,tím víc nás to "cosi" stojí. Ale hodně záleží také na našem přístupu,jak moc se necháme zmanipulovat, vtáhnout...jak moc vidíme více toho dobrého než špatného,zkrátka na našem přístupu. V podstatě někde v hloubi duše vám naprosto rozumím....

0 0
možnosti
MNK

me neprevychovate komanci

16. 12. 2010 12:43
Nedavno byly na iDnesu uverejneny demograficke mapy mest USA

 je na nich nazorne videt, ze se ani po vice jak 100 letech kultury a ani etnika temer vubec nemisi..Je to proti prirode tak jako vetsina drahych,ujetych a destruktivnich levicackych snu..Ve skutecnosti muzeme jiz dnes rici, ze predevsim levice s absurdni teorii multikulti odevzdala znacnou cast historickeho a velmi draze ziskaneho uzemi neproduktivnim a velmi ztratovym cizincum, kteri jsou navic diky agresivni stredoveke ideologii islamu nasimy neprately.. 

http://zpravy.idnes.cz/nove-mapy-americkych-mest-ukazuji-osidleni-podle-barvy-pleti-pto-/zahranicni.asp?c=A100927_120158_zahranicni_ipl

 

Kdyz se podivame na vyvoj situace v zap Evrope  

muzeme s klidnym svedomim rici, ze absurdni "multikulturni projekt" je vlastne prachsprosta zlodejina a hlavne zrada na domacim obyvatelstvu.Ti to totiz vsechno plati a jsou to take ti, jejcichz bezpecnost je cim dale vice ohrozena.Totez plati i o celkove bezpecnosti statu a z tohoto pohledu je to jasna vlastizrada.

0 0
možnosti
C

CasVyprsel

16. 12. 2010 12:53
Re: Nedavno byly na iDnesu uverejneny demograficke mapy mest

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2048x
Student Právnické fakulty UK, člen Krajského výkonného výboru ČSSD v Praze a Obvodního výkonného výboru ČSSD v Praze 3, I. místopředseda Mladých sociálních demokratů v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám