Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Klientelismem a korupcí ČSSD a KSČ? Dobrý vtip.

0 0
možnosti
Foto

Tohle byla reakce na příspěvek Jiřího Řezníka z 11:33

0 0
možnosti
Foto

Takové odhodlání a slůvka "nikdy" patří k Vašemu mládí, stejně jako kdysi někteří věřili heslům "na věčné časy". Kompromisy však jednou budete stejně muset dělat, jak v politice, tak i v životě, jinak to nejde. "Pravice" je schopna spojit se třeba s ďáblem, jen aby dosáhla svých ne vždy ušlechtilých cílů; byla by tedy chyba, kdyby levice nejednala také tak. Jste tady přece kvůli voličům a splnění svých volebních sllibů, měl byste tedy slevit ze své ješitnosti.

2 1
možnosti
Foto

Autor pojmenoval toho ďábla se ketrým se nechce spojit. Teď, prosím, bych rád znal i toho ďábla se kterým by se pravice ráda spojila, jak píšete, aby dosáhla svých ušlechtilých cílů.

2 1
možnosti

Ač pravicový volič, tak vám fandím... jen budu z povzdálí sledovat, jak dlouho vydržíte - s těmito názory - ve své funkci, než "budete odejit"

4 2
možnosti
Foto

Rozumný názor, autore.R^

3 2
možnosti

Nemá smysl brát komunistům VŘSR. Viz dnešní prohlášení komunistických stran postsovětských republik.

0 2
možnosti

A jak jinak chcete zastavit klientelismus, korupci, vysloveně nefunkční systém daní, vše v režii pravice? Jinak řečeno, jak chcete zastavit Kalouska než koalicí s komunisty? Žádná jiná relevantní síla zde není.

3 8
možnosti
Foto

Spolupráce politiků obecně vázne všemi směry. To je mnohem závažnější problém než spolupráce nebo nespolupráce s komunisty. 

Pokud by se ostatní dokázali na všem rozumně dohodnout, komunisty by vůbec nebylo třeba řešit.

4 2
možnosti
PN

P89e14t98r 24N77ě52m60e79c

7. 11. 2012 11:08

To bych od clena CSSD necekal - R^R^

8 1
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2048x
Student Právnické fakulty UK, člen Krajského výkonného výboru ČSSD v Praze a Obvodního výkonného výboru ČSSD v Praze 3, I. místopředseda Mladých sociálních demokratů v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám