Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

osvetitel

7. 1. 2010 19:00
Tyhle psychologicke dojaky uz byli vyresene a jsou promlcene

tak proc se otom porad mele? Sudetaci spachali vlastizradu a umoznili tim Hitlerovi zabrat CSR , protoze svou lzi otom jak jim jde pouze o sebeurceni , uspesne izolovali CSR spojence, kteri tomu uverili a nechtelo se jim kvuli sudetskemu sebeurceni valcit ! Samozrejme Heinlain nebo jak se ten bambula jmenoval byl uz dva roky pred Mnichovem na vyplatni pasce Hitlera a sudetaci plnili ulohu trojskeho kone ! Rozkaz od Hitlera znel s nicim se nespokojit a provokovat Cechy na kazdem kroku ! To uspesne plnili az do te doby nezli jim to Benes zatrhnul a poslal tam vojaky ! Toho mnozi sudetaci vyuzili k "uteku" do Nemecka kde slouzili jako Hitlerova propaganda, tvrdic jak je Cesi vrazdi! Mezitim se vyzbrojovali na navrat do CSR poboku Hitlerovi armady !

0 0
možnosti
TK

osvetitel

7. 1. 2010 19:10
Re: Tyhle psychologicke dojaky uz byli vyresene a jsou promlcene

>>> Benes byl takto donucen v dobe kdy jeste nebyla otevrena druha fronta , vsadit vse na Stalina a tose behem valky a poni stalo CSR osudne ! Ale kecy o Jalte si strcte za klobouk , protoze kdyz pominete zeto byl Churchill ktery pripsal stalinovi v CSR vliv 50%, tak to byli sami Cechoslovaci, kteri ho zmenili na 100% !!! Jeste pred koncem valky byl veskery bezpecnostni aparat v rukach pro stalinovskych zivlu, hlavne prez to Slovenske povstani ! Benese mel Stalin v rukach a vedel to on i Masaryk. Proto Benes neburcoval a nechal dosadit do vsech klicovych pozic v CSR hned po valce komunisty a Stalinovi prisluhovace, v domeni zeto nejak "ukouli" . Behem toho povstani to byla ceskoslovenska delegace v cele se Smrkovskym, ktera sla zastavit Amiky, v pripade zeby nechteli cekat az dorazi ruda armada !

0 0
možnosti

jrc

7. 1. 2010 18:53
Tak se tady z toho stal

chlívek pro vylévání bolestí a touhy po majetku, našich ublížených sudeťáčků. Běžte ronit slzy Hitlerovi na hrob, pokud nějaký najdete. Toužili po německé říši, tak je tam naši předkové dopravili. Pokud toužíte po Německu, tak tam běžte, nikdo Vám nebrání, můžete se v Německu, omlouvat jak chcete. Náš národ a naši historii nechte na pokoji! Že tady byli a jsou kolaboranti i z okupace, dobře víme .

0 0
možnosti
AO

anti ODS

7. 1. 2010 19:01
Re: Tak se tady z toho stal

Prolistujte celou diskuzi a pak komentujte!!Rv možná jste byl první co se o svůj majetek v 90tém hlásil!!

0 0
možnosti
V

Vikina

7. 1. 2010 18:53
Článek výborný

jinak odpověď zní: NIKDY!! Naši politici se nikdy nedopustí žádné slušnosti, páč sestávají ze samých grázlíků, ti se nejen neomluví, nikdy neuznají, že je opravdu v zájmu hygieny českého národa odsoudit veřejně zločiny a především co nejdříve se distancovat od toho příšerného zákona o prominutí zločinů. Od zločinců nelze čekat slušnost.

Jinak jsem čekal, že 60 léty nacionalistického vymývání českých mozků se odrazí v negativních příspěvcích v diskuzi, ale že to bude takový humus a že kdejaký pablb si bude hrát na historika (kristepane, tak Benešdekrety zastavily lynčování - a kdo je asi tak po válce organizoval? Četl ten blbec někdy nějaké materiály o tom, jak divoké vyhnání organizovala armáda?). Nu, co se dá dělat, třetina národa jsou pitomci, jenom nechápu, že zrovna oni chodí na blog.

0 0
možnosti

jrc

7. 1. 2010 19:20
Re: Článek hloupý a naivní !!!!

Vojáci to čistili, tam kde byl odpor a kde se dosud střílelo. Zajímají mne ti, kteří padli na naší české straně. Pokud patříš k Němců, běž si k nim a dej Čechům pokoj a ber si k té hygieně jiné české knížky !!!

0 0
možnosti
P

PetraHor

7. 1. 2010 18:48
Já už jen čekám

kdy se najde blbec kterej se bude chtít omluvit za atentát na Heydricha. Ten hodný pán přece nemohl za to že to Hitler zneužil jako figurku.

0 0
možnosti

jrc

7. 1. 2010 18:55
Re: Já už jen čekám

R^R^R^R^!!!!!!

0 0
možnosti

Dr No

7. 1. 2010 18:37
Koukám

co se tady zase sešlo pitomců. Pokud to představuje reprezentativní vzorek našeho národa, tak je u nás blbců mnohem víc, než obvyklých 30%. Jinak za článek R^R^R^

0 0
možnosti

jrc

7. 1. 2010 18:29
Chlapče, jseš k politování!

Děláš ostudu sociální demokracii!

Píšeš o tom, co jsi nezažil a čemu nemůžeš rozumět. Takové nesmysly v duchu pravdy a lásky, by jsi měl jít vykládat těm, kteří tady byli zavraždění a mučeni v duchu německé arijské nadřazenosti. Každý slušný Němec se stydí za svoji historii a zločiny, které páchali po celé Evropě.

Že tady Němce lynčovali po 6 letech okupace naší země je pravda, ale lynčovali je v celé Evropě. Ty by jsi jim šel děkovat, kdyby Ti zavraždili tátu, bráchu, či kamaráda. Benešovy dekrety zamezily dalšímu lynči a vyhánění změnily na řízený odsun. Že došlo k místním excesům, se mohlo stát. Němci by měli mít presidenta Edvarda Beneše v úctě, protože dekrety zajistily ukončení lynčování a zachránily  mnoha Němců holý život. Že to odneslo i dost slušných Němců, za to mohou poděkovat svým soukmenovcům v německé říši, ke které se hlásili.

Omlouvat se Němcům, za okupaci, veřejné vraždění našich občanů a další jejich zločiny, či odsun, to je hloupost, či neúcta k našim předkům !

0 0
možnosti
AO

anti ODS

7. 1. 2010 18:34
Re: Chlapče, jseš k politování!

Ozvěna svazu protifašistických bojovníků?děkuji nechci!!

0 0
možnosti
B

brnl

7. 1. 2010 18:22
Tak tak a 2. světová válka

je nesrovnatelně větší ostudou německého státu a všech minulých, dnešních a budoucích Němců. R^:-)

A kdyby Němci měli trochu slušnosti tak nám dorovnávají životní úroveň na úroveň Rakouska protože kdyby nebylo ostudného činu Němců tak jsme nemuseli 40 let živořit pod protektorátem SSSR a mohli jsme si v minulosti i dnes žít jak Rakušáci.

0 0
možnosti
AO

anti ODS

7. 1. 2010 18:25
Re: Tak tak a 2. světová válka

Kdyby chyby,kdyby češi nezbořili Rakousko...kdyby!!

0 0
možnosti
P

parquin

7. 1. 2010 18:03
perfektní

R^ jsem rád, že čím mladší generace, tím rozumější a střízlivější pohled na minulost i na současný svět - dekrety jsou opravdu ostudné a tomu chudákovi Klausovi ani nejde zapomenout, že tak lacině a demagogicky lakuje černou na bílou - ale vám děkujuR^

0 0
možnosti
JH

nibor

7. 1. 2010 18:27
Re: perfektní

ano, mladí eurohujeři zajisté spolehlivě odprezentují ty "správné" názory..

0 0
možnosti
OL

kocourek-černý

7. 1. 2010 17:48
Žádná omluva, žádná nová deklarace

a žádné nové smlouvy. Právně a spátečně není možné dekrety zrušit. Bezpráví není možné nahradit novou křivdou. Co se týče majetkových vztahů, tyto již nelze po více než 60 letech změnit. Proto existuje také v zivilním právu po určité době promlčení. Ovšem amestiční zákon je nutno odstranit a to bez náhrady a ostatní BD jako většina prohlásit za dnes, nebo ode dneška již neplatné a nemorální. To je otázka právníků jak se to dá formulovat. Je to věc česká. S organizazemi jako SL se ovšem nedá jednat na základě jejich stanov. Zločiny na Němcích nabíraly až formy genocidy například Postoloprtech, jak sám po čtení protokolů, řekl zaměstnanec kriminální policie. Můžete si tyto protokoly přečíst v digitální, bohužel s mnoha překlepy, na stárnkách http://www.heimatkreis-saaz.de . Nápravu bych viděl ve zvýšení českých příspěvků na fond budoucnosti kde je možno, nebot zde je možno akcemi  vykonat mnoho dobré práce.

0 0
možnosti
OL

kocourek-černý

7. 1. 2010 17:49
Re: Žádná omluva, žádná nová deklarace

Poslal bych článek panu Vlkovi, nebo bych ho dal do rubriky společnost v Lidovkácjh. On vás nezklame.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2048x
Student Právnické fakulty UK, člen Krajského výkonného výboru ČSSD v Praze a Obvodního výkonného výboru ČSSD v Praze 3, I. místopředseda Mladých sociálních demokratů v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám