Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Hellmoon

16. 12. 2010 12:31
njn

je to politička a své projevy jsou jen aby se zviditelnila. Jinak již dlouho se mluví o evropské zelené kartě a nikdo a ani němci ji neprotlačují. A co se týá odlišných kultur .... my a romové žijeme zde již řádnou dobu vedle sebe a nedosáhly jsme rovoprávnosti (nadřadit zákon nad barvu pleti resp. jeho dodržování). Jo máme před sebou dlouhou cestu. 

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

16. 12. 2010 12:30
další odhodláním planoucí kazatel

...co netuší, co je to multikulturalismus. Račte si počíst:

http://puschman.blog.idnes.cz/c/161029/Multikulturalismus-co-to-je.html

0 0
možnosti
C

CasVyprsel

16. 12. 2010 12:32
Re: další odhodláním planoucí kazatel

R^ To víš tihle levicoví spasitelé vědí nejlépe co je pro společnost nejlepší a jsou ochotni do dobro vnutit druhým i proti jejich vůli.

0 0
možnosti
C

CasVyprsel

16. 12. 2010 12:29
Tak se styď

Můžeš se jít lkát jako poustevník bez výdobytků modrní civilizace jak je libo. Ale nevím za jakou skupinu píšeš, že používáš zájmeno "my". Jestli ty cítíš pocit viny, že jsi se narodil v Evropě a ne Africe nebo islámském státě to je tvůj problém, mě do něj netahej. Nechápu proč se stále háže vina na většinovou evropskou společnost a ne na imigranty, které zde v dobré míře majorita přijme a jí se potom tito přistěhovalci odvěčí terorismem, ničení majetku, páchání trestné činnosti nebo alespoň projevy nenávisti vůči naší civilizaci. Komu se nelíbí "západní" hodnoty a "kapitalismus" nechť táhne tam, kde společenský systém odpovídá víc jeho naturelu. Mě se společnost i se svými mouchami (příliš pseudohumanistického pokrytectví, sociálna, přerozdělování, hospodaření na dluh a regulací) líbí mnohem více než islám nebo komunismus a proto žiji zde. Ty si klidně běž kam chceš za zdravější společmostí.

0 0
možnosti
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

16. 12. 2010 12:44
Re: Tak se styď

Píše za mladý socany.

0 0
možnosti
BK7

bledy kanadan 7

16. 12. 2010 12:24
Vzniká multikulti

průmysl ! Hodně lidí si,díky tomu, slušně žije.EU

0 0
možnosti
MNK

me neprevychovate komanci

16. 12. 2010 12:20
Ideologie multikulti je absurdni

a vetsina jejich zastancu chce ve skutecnosti jeji pravy opak.

 

Ideologie levicackych multikulti silencu plne podporuje odlisnosti, rozdilne zebricky hodnot,pristup k zakonu, statu a zrizeni pristehovalcu. Proste vsechno proto, aby se dane etnikum ci nabozenska komunita co nejmene itegrovala do vetsinove spolecnosti a vytvorila svoji komunitu ci spolecnost. Paradoxne ti sami snilkove z levice si preji pravy opak - tedy spolecne souziti lidi bez rozdilu rasy, etnika ci nabozenstvi.

Prohlasila-li Merkelova, ze se multikulti projekt nepovedl, potom lhala.Tento projekt postupuje presne podle toho, jaka tato politika je...A je naopak velmi uspesny. 

Pokud by se nekde treba v Evrope povedl multikututi projekt na 100%, musel by potom na danem uzemi vzniknout stat ve state.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2048x
Student Právnické fakulty UK, člen Krajského výkonného výboru ČSSD v Praze a Obvodního výkonného výboru ČSSD v Praze 3, I. místopředseda Mladých sociálních demokratů v Praze.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám